Valtimon seurakunnan verkkosivut sulkeutuneet

Valtimon seurakunta on  yhdistynyt Nurmeksen seurakuntaan 1.1.2020 alkaen Valtimon kirkkopiirinä.

Toimintaa suunnittelee ja toteuttaa alueella palvelevat työntekijät yhdessä seurakuntalaisista koostuvan toimintaryhmän kanssa.

Toiminnasta tiedotetaan jatkossa Valtimon kirkkopiirin Facebook-ryhmässä, Nurmeksen seurakunnan verkkosivuilla ja kirkollisissa ilmoituksissa.

Olet lämpimästi tervetullut seurakunnan toimintaan.

Markus Kontiainen

Nurmeksen kirkkoherra

Valtimon kirkkopiirin kirkolliset löytyvät etusivulta

Valtimon kirkkopiirin pappi Teija Kuivalainen tavattavissa Valtimon seurakuntatalolla pääsääntöisesti torstaisin ajanvarauksella. Ajan voi varata numerosta 050-347 1794.

Diakoniatoimisto avoinna ajanvarauksella. Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla: Sari Kuittinen p. 050 370 1226, sari.kuittinen(at)evl.fi

Sunnuntaista 7.3. alkaen lähetykset Valtimon kirkosta löytyvät YouTubesta omalta kanavaltaan. Osoite on youtube.com ja hakusana Valtimon kirkko.

Valtimon kirkon jumalanpalvelukset

To 14.10. klo 18 Rippikoulun starttikirkko, Nurmeksen kirkko.

Rippikouluun ilmoittaumislomakkeiden palautus, kirkon jälkeen kahvit ja mehut.

Jauhopeukalot- leivontakerho

Valtimon seurakuntatalolla tiistaisin klo 15.30- 17.30

Ei ennakkoilmoittautumista, kerhosta peritään 1 €/kerta.