Valtimon seurakunnan verkkosivut sulkeutuneet

Valtimon seurakunta on  yhdistynyt Nurmeksen seurakuntaan 1.1.2020 alkaen Valtimon kirkkopiirinä.

Toimintaa suunnittelee ja toteuttaa alueella palvelevat työntekijät yhdessä seurakuntalaisista koostuvan toimintaryhmän kanssa.

Toiminnasta tiedotetaan jatkossa Valtimon kirkkopiirin Facebook-ryhmässä, Nurmeksen seurakunnan verkkosivuilla ja kirkollisissa ilmoituksissa.

Olet lämpimästi tervetullut seurakunnan toimintaan.

Markus Kontiainen

Nurmeksen kirkkoherra

Valtimon kirkkopiirin kirkolliset löytyvät etusivulta.

Valtimon kirkossa ei toistaiseksi jumalanpalveluksia. Kerhot ja muut kokoontumiset peruutettu. Diakonin vastaanotto sopimuksen mukaan.

Hartaus Valtimon kirkosta katsottavissa seurakunnan YouTube -kanavalla.

To 28.5. klo 12-13 Valtimon srk-talo avoinna hiljentymistä varten. Paikalla työntekijä, kyseessä ei ole yleisötilaisuus.

To 14.5. klo 18 Nallekirkko Valtimon seurakuntatalolta, voit seurata perhekirkkoa kotoa käsin. Kirkko lähetetään Nurmeksen seurakunnan kasvatus youtube- kanavalla ja löydät sen myös facebookista Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet ryhmästä.

Lapsiperheiden puuhakassin

voi tilata vaikka joka viikko kesäkuun loppuun saakka. Joka viikko kassissa eri ideat!

Tilaa kassi Pirjolta 045 1244611 tai Paulalta 045 1238918.

Perheiden kesäkerho Valtimon seurakuntatalolla

• Perheiden kesäkerhoon otamme

5 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä

• Kerho toimii ULKONA ja on maksuton