Kirkolliset

JUMALANPALVELUKSET

Su 15.7. klo 15 Erämaakirkko. Kirkastussunnuntain sanajumalanpalvelus Peurajärven virkistys-kalastusalueella. Saarnaa rovasti Lahja Sarkkinen, liturgia pastori Antti Martikainen, musiikista vastaa Tiina ja Markku Könttä. Martta Könttä esittää laulua. Tarjoilua jumalanpalveluksen jälkeen. Yhteistyössä seurakunnan kanssa Saramon ja Petäiskylän emännät ja Mehtovaara-Hyrinän Erä ry. Bussikuljetuksen järjestää Jari Meriläinen (p. 0500240057), hinta: meno-paluu 8 euroa. REITTI: ITÄKAUPUNGIN AUKIO klo 13.30 – KESKUSTAN MATKAHUOLTO – POROKYLÄN ”RÖKÖN PYSÄKKI” (Porokylänkatu) – LAAMILANTIE – JAAKKOLANTIE – KUHMONTIE – PORTTIJOENTIE – ISO-VALKEINEN. Suosimme kimppakyytejä erämaakirkkoon. Mukaan varusteet sateen sattuessa ja hyönteisten torjumiseksi. Huom! Kirkossa ei messua!

MUUT

Matka Oronmyllylle 12.8 Kesäteatteriin katsomaan esitystä Joutsenet laskeutuvat. Musiikkinäytelmä kertoo Kalevi Lehtisen elämästä. Ilm. 27.7 mennessä p. 040 700 5086.

NUORET

Ma 9.7. klo 18 Nuorten Biitsi-ilta Hyvärilässä; makkaranpaistoa, frisbee-golfia, lentopalloa.

KOULUIKÄISET TYTÖT JA POJAT

10.- 12.7. Kesäleiri tytöille ja pojille, Laitalan lomat, Karhunpää. Tied. Susanna 050 3864926.

DIAKONIA

Diakoniavastaanotto tiistaisin klo 9-11.

Leipäjakelu tarvitseville tiistaisin klo 12-12.30, seurakuntakeskuksen alakerta, Oma kassi mukaan!

LÄHETYS

Herrankukkaro Lähetyskirpputori on suljettu heinäkuun ajan! Auki seuraavan kerran pe 3.8. ja la 4.8.

KASTETTU: Kiira Johanna Hannele Sutinen, Joonas Mikael Lamminaho, Manu Aarni Nurmmela,

Iivo Kalevi Nykänen

KUOLLUT: Lilja Orvokki Okkonen 86 v., Aila Hillevi Ikäkoivu 85 v, Asko Aulis Nykyri 84 v.