Voit antaa sivuista palautettakin – lomake löytyy ylävalikosta.

Ehtoollisella on mahdollista saada myös alkoholitonta viiniä ja gluteenitonta tai laktoositonta ehtoollisleipää.

Kirkolliset ilmoitukset

Muutokset mahdollisia. Seuraa Ylä-Karjalan kirkollisia ilmoituksia ja nettisivujamme www.nurmeksenseurakunta.fi

Tilaisuuksia Nurmeksen ev.-lut. seurakunnassa

Messut Nurmeksen kirkossa, Kirkkokatu 17, ellei toisin mainita. Messu on ehtoollisjumalanpalvelus. Tarkemmat tiedot Ylä-Karjala-lehden kirkollisissa.

ERÄMAAKIRKKO

Su 15.7. klo 15.00 Erämaakirkko Peurajärven virkistys-kalastusalueella. Saarnaa rovasti Lahja Sarkkinen, liturgia pastori Antti Martikainen, musiikista vastaa Tiina ja Markku Könttä. Laulua esittää Martta Könttä.

Tarjoilua jumalanpalveluksen jälkeen. Erämaakirkossa yhteistyössä seurakunnan kanssa Saramon ja Petäiskylän emännät ja Mehtovaara-Hyrinän Erä ry.

• Bussikuljetuksen järjestää Jari Meriläinen (p. 0500240057), hinta: meno-paluu 8 euroa. REITTI: ITÄKAUPUNGIN AUKIO klo 13.30 (Lehtovaarankatu) – KESKUSTAN MATKAHUOLTO – POROKYLÄN ”RÖKÖN PYSÄKKI” (Porokylänkatu) – LAAMILANTIE – JAAKKOLANTIE – KUHMONTIE – PORTTIJOENTIE – ISO-VALKEINEN.

•  Mukaan varusteet sateen sattuessa ja hyönteisten torjumiseksi.

• Suosimme kimppakyytejä erämaakirkkoon. Erämaakirkkoon voidaan ajaa seuraavasti: Nurmeksen suunnasta ajetaan Nurmes-Kuhmo tietä n. 25 km, Kuhmon suunnasta samaa tietä n. 40 km ja käännytään sitten Porttijoentielle. Porttijoentietä Iso-Valkeisen rantaan on n. 10 km:n taival. Valtimon suunnasta tulevat ajavat Valtimo – Kuhmo tietä n. 30 km ja kääntyvät sitten Porttijoen tielle ja ajavat sitä muutaman kilometrin niin ovat perillä Erämaakirkossa. Tie Erämaakirkkoon viitoitetaan myös opastein.

TIEKIRKKO AVOINNA 12.8. saakka

joka päivä klo 11- 17.

Hengellisiä kesäjuhlia

Kirkastusjuhlat Heinävedellä 27.-29.7.2018 "Suurin on rakkaus"