Voit antaa sivuista palautettakin – lomake löytyy ylävalikosta.

Ehtoollisella on mahdollista saada myös alkoholitonta viiniä ja gluteenitonta tai laktoositonta ehtoollisleipää.

Reformaation merkkivuosi ja Itsenäisyyden 100-vuotisjuhla Nurmeksen seurakunnassa

Muutokset mahdollisia. Seuraa Ylä-Karjalan kirkollisia ilmoituksia ja nettisivujamme www.nurmeksenseurakunta.fi

Elokuu

Su 20.8. klo 19 Reformaation juhlavuoden virsiveisuuilta. Sooloesitykset Jorma Hynninen ja Esa Ruuttunen, kirkko.

Su 27.8. klo 10 Kirkon 120-vuotispäivän juhlamessu, kirkko, saarna piispa Matti Sihvonen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja juhlatilaisuus seurakuntakeskuksessa.

Ke 30.8. Päivähoidon väki kokoontuu kirkonmäelle onnittelemaan 120-vuotiasta kirkkoa, kirkon piha.

Syyskuu

Su 3.9. klo 18 urkuri Kalevi Kiviniemen konsertti, kirkko.

La 30.9. klo 12-15 Lasten kutsut PielisAreenalla. Päiväkerhon 50v. juhlavuoden tapahtuma. Esiintymässä Pressan Katit ja taikuri Puijon Paroni, pomppulinna.

Joulukuu

Su 2.12. klo 19 Joulumieltä-konsertti, kirkko.

Ti 5.12. klo 10 Päivähoidon itsenäisyyskirkko, kirkko.

Ke 6.12. Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus. Seppeleenlasku sankarihautausmaalla ja Höljäkän hautausmaalla.

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Olemme Facebookissa!

Tykkää meistä: Nurmeksen ev.lut.seurakunta

tai liity ryhmiin:

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan tytöt ja pojat

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan nuoret

Vapaaehtoistyö

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena seurakunnassa? Lue lisää