Voit antaa sivuista palautettakin – lomake löytyy ylävalikosta.

Ehtoollisella on mahdollista saada myös alkoholitonta viiniä ja gluteenitonta tai laktoositonta ehtoollisleipää.

Kirkolliset ilmoitukset

Muutokset mahdollisia. Seuraa Ylä-Karjalan kirkollisia ilmoituksia ja nettisivujamme www.nurmeksenseurakunta.fi

Tilaisuuksia Nurmeksen ev.-lut. seurakunnassa

Messut Nurmeksen kirkossa, Kirkkokatu 17, ellei toisin mainita. Messu on ehtoollisjumalanpalvelus. Tarkemmat tiedot Ylä-Karjala-lehden kirkollisissa.

Su 27.5. Messu kirkossa klo 10, Parikanniemen kirkkopyhä.

Konfirmaatiot ovat klo 10 Nurmeksen kirkossa seuraavasti:

su 10.6. 1.rippikoulu

su 17.6. 2.rippikoulu

su 1.7.   3.rippikoulu

ERÄMAAKIRKKO

Su 15.7. klo 15.00 Erämaakirkko Peurajärven virkistys-kalastusalueella. Saarnaa rovasti Lahja Sarkkinen, liturgia pastori Antti Martikainen, musiikista vastaa Markku Könttä. Tarjoilua jumalanpalveluksen jälkeen. Yhteistyössä seurakunnan kanssa Saramon ja Petäiskylän emännät ja Mehtovaara-Hyrinän Erä ry.

Muut tilaisuudet:

Rauhanyhdistyksen seuroja Nurmeksessa

Su 10.6. Kesäretki Iso-Valkeisen rantaan, Peurajärven virkistysalue, Nurmes

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Ympäristödiplomi

Seurakunta hakee kirkon ympäristödiplomia. "Kirkon ympäristödiplomi on seurakuntia varten suunniteltu väline, joka auttaa niitä kantamaan vastuuta luomakunnasta ja kehittämään toimintaansa ympäristöystävälliseksi. Kirkon ympäristödiplomi on kirkkohallituksen hyväksymä, kirkon oma ympäristöjärjestelmä, joka toimii samaan tapaan kuin muut viralliset järjestelmät." (Kirkon ympäristödiplomin käsikirja 2012). Lisätietoja ympäristödiplomista: http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp2?open&cid=Content288249

Hautausmaalla infotilaisuudet 9.5.

Panostamme ympäristöasioihin ja saamme lähiaikoina ympäristödiplomin. Haluamme esitellä ja  opastaa hautausmaan jätelajittelua. Järjestämme infotilaisuudet hautausmaalla, P-alueen jätekatoksen luona, ke 9.5. klo 10 ja klo 13. Tervetuloa infotilaisuuksiin!

Olemme Facebookissa!

Tykkää meistä: Nurmeksen ev.lut.seurakunta

tai liity ryhmiin:

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan tytöt ja pojat

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan nuoret

Vapaaehtoistyö

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena seurakunnassa? Lue lisää