Vapaaehtoistyö

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena seurakunnassa?

Vapaaehtoisia tarvitaan toimijoiksi eri tehtäviin.

Herrankukkaron kirpputorille haetaan jatkuvasti uusia vapaaehtoisia niin leipojiksi kuin kirpputorin myyjiksi ja tavaran jäejestelijöiksi. Kirpputori on avoinna aina perjantaisin klo 10- 15 ja lauantaisin klo 10- 13. Työvuoroista sovitaan vapaaehtoisten kesken. Tiedustelut lähetyksen ja diakonian viranhaltija 050 3864922.

Seurakunnan tapahtumien mainosten jakaminen tapahtuu vapaaehtoisten voimin viikoittain. Mikäli olet kiinnostunut ulkoilemaan mainosten jakamisen merkeissä, ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan 050 3864926. Mainokset noudetaan kerran viikossa kirkkoherranvirastosta ja jaetaan työntekijöiden toivomille ilmoitustauluille Porokylässä, keskustassa ja itä-kaupungissa.

Yhteisvastuu-keräykseen kaivataan vapaaehtoisia lipaskerääjiksi, listakerääjiksi ja arpojen myyjiksi. Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään 050 3864921.

Kiinnostaako leipominen myyjäisiin? Niin lähetyksen kuin Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi järjestetään vuosittain myyjäisiä. Jos haluat talkoolaiseksi, ota yhteyttä lähetyksen tai diakonian viranhaltijoihin!

Leipäjakelun onnistumiseksi tarvitsemme vapaaehtoisia leipien kuljettamiseen ja pussittamiseen. Leipiä haetaan omalla autolla leipomolta ja kauppaliikkeista. Tiedustelut 050 3864922.

Perhekerhojen ja päiväkerhojen toiminnassa on mukana ns. Kerhomummoja. Jos toiminta kiinnostaa, ota yhteys lapsi- ja perhetyöntekijään 050 4083004.

Haluaisitko toimia pyhäkoulunopettajana tai kouluikäisten tyttöjen ja poikien kerhojen ohjaajana? Ota yhteys nuorisotyönohjaajaan 050 3864926.

Jumalanpalveluksissa vapaaehtoiset voivat toimia avustajina tekstinluvussa, kolehdinkantajina ja koulutuksen jälkeen ehtoollisavustajina. Tiedustelut seurakuntapastorilta, p. 050 3864927.