Lapsityö

Lapsi- ja perhetyön tyytyväisyyskysely

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa toimintoihin ja pääset kehittämään lapsi- ja perhetyön toimintoja. Kysely on avoinna 27.2.- 31.3.2020.

Vastaa tästä!

Puuhaparkki

Lasten puuhaparkki toimii keväällä 2020 seurakuntakeskuksella, Ikolantie 3

tiistaisin klo 13- 16

Lapsen voi tuoda esim. asioinnin ajaksi puuhaparkkiin, niin aikuinen saa rauhassa käydä asioilla.

Lapsi voi olla puuhaparkissa koko puuhaparkin ajan tai lyhyemmän aikaa.

Ilmoitathan lapsen tulosta Paula Kuittiselle 045 123 8918 viim. maanantaina.

Puuhaparkissa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja hiljennytään.

Päiväkerhotyön tavoite

Seurakunnan päiväkerhojen tavoitteena on tukea lapsen koko persoonallisuuden tasapainoista kehitystä. Hoivan ja toiminnan ohessa lapsi saa kasteopetusta hartaus-, opetus- ja keskusteluhetkissä ja samalla perehdytään kristillisen uskon perusasioihin. Yhdessä olosta iloitaan musiikin, leikin, liikunnan sekä luovan toiminnan kautta.

Päiväkerhot kokoontuvat

Seurakunnan päiväkerhoon ovat tervetulleita kaikki 4-5 v. lapset ja uutena ryhmänä 3 v. lapset.

Kerhot kokoontuvat kolmessa kerhopisteessä:

maanantai    4- 5v.      klo 13- 16         Seurakuntakeskus, Ikolantie 3

tiistai            3 v.         klo 9- 11            Seurakuntakeskus, Ikolantie 3

torstai           3- 5v.     klo 9.30- 11.30  Valtimon seurakuntatalo

torstai           4- 5v.     klo 13- 16          rukoushuone, Kirkkokatu 11

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa kolmeksi tunniksi ja Valtimon ryhmä ja 3 v. kerho kahdeksi tunniksi kerrallaan ja ovat maksuttomia.

Varaa lapselle mukaan kerhoon: reppu, pienet eväät sekä sisätossut

Kaikkiin ryhmiin mahtuu uusia lapsia!

Kerhot käynnistyvät viikolla 3 vuonna 2020. Huomaa muuttuneet ajat ja paikat!

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Päiväkerhoon voi ilmoittautua toimintakauden aikana

4-vuotta täyttävä tai sitä vanhempi lapsi ja 3 v. kerhoon ja Valtimon ryhmään 3 vuotta täyttävä lapsi.

Nurmeksen kerhoryhmiin ilmoittautuminen : lastenohjaaja Paula Kuittinen 045 123 8918

Valtimon kerhoryhmään ilmoittautuminen: lastenohjaaja Pirjo Kettunen 045 124 4611

Tapahtumat lapsille ja perheille

löytyvät Perhetyön kohdalta!

Oheistilaisuudet:

Kerhotoiminnan ohessa järjestettävistä tilaisuuksista ja tapahtumista ilmoitetaan lapsen mukana kulkevassa ”kerhovihkossa” ja Ylä-Karjala lehdessä.

Olemme myös facebookissa: Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet

Liity ryhmään!

Perhetyö. Lue lisää.