Lapsityö

Päiväkerhotyön tavoite

Seurakunnan päiväkerhojen tavoitteena on tukea lapsen koko persoonallisuuden tasapainoista kehitystä. Hoivan ja toiminnan ohessa lapsi saa kasteopetusta hartaus-, opetus- ja keskusteluhetkissä ja samalla perehdytään kristillisen uskon perusasioihin. Yhdessä olosta iloitaan musiikin, leikin, liikunnan sekä luovan toiminnan kautta.

Päiväkerhot kokoontuvat

Seurakunnan päiväkerhoon ovat tervetulleita kaikki 4-5 v. lapset.

Kerhot kokoontuvat kolmessa kerhopisteessä:

Maanantai          klo 13- 16       Rukoushuone, Kirkkokatu 11
Tiistai                 klo 13- 16       Itäkaupungin seurakuntakoti, Kehäkatu 72
Torstai               klo 13- 16        Seurakuntakeskus, Ikolantie 3
Perjantai            klo  9- 12         Seurakuntakeskus

Kerhot kokoontuvat kerran viikossa kolmeksi tunniksi kerrallaan ja ovat maksuttomia. Varaa lapselle mukaan kerhoon: reppu, pienet eväät sekä sisätossut

Kaikkiin ryhmiin mahtuu uusia lapsia!

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Päiväkerhoon voi ilmoittautua toimintakauden aikana

4-vuotta täyttävä tai sitä vanhempi lapsi.

Ma - ja ti kerhoryhmiin ilmoittautuminen : lastenohjaaja Paula Kuittinen p.045 123 8918

To - ja pe kerhoryhmiin ilmoittautuminen: lastenohjaaja Pirjo Kettunen p. 045 124 4611

Tapahtumat lapsille ja perheille

löytyvät Perhetyön kohdalta!

Oheistilaisuudet:

Kerhotoiminnan ohessa järjestettävistä tilaisuuksista ja tapahtumista ilmoitetaan lapsen mukana kulkevassa ”kerhovihkossa” ja Ylä-Karjala lehdessä.

Olemme myös facebookissa: Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet

Liity ryhmään!

Perhetyö. Lue lisää.