Tekstikoko: A A A

Isostoiminta

 

Ajankohtaista iskossa:

 

 

 

Isko- meeting kaikille kesän isosille pe 17.5. klo 16, Rukoushuoneella

 

Isosten siunaaminen to 30.5. klo 18 jumalanpalveluksen yhteydessä kirkossa.

Isoskoulutustodistukset ja kahvittelut messun jälkeen rukoushuoneella.

 

 

Tervetuloa Isostoimintaan!

Vuoden isoskoulutuksen käytyäsi saat valmiuksia toimia isosena sekä kouluikäisten (7-13-vuotiaat) leireillä että rippikoululeireillä. Isoskoulutus on oppimista itsestä, toisista, Jumalasta ja kasvamista seurakuntayhteyteen. Toivomme, että saat iskosta eväitä elämääsi ja uskoosi. Isoskoulutuksen käytyäsi voit hakea isoseksi leireille, jos niin haluat.
Isoskoulutuksesta ja sen todistuksesta voi olla hyötyä hakiessasi opiskelemaan tai kesätöihin ja mahdollisesti ammatillisissa opinnoissa.

Isoskoulutus on ilmainen. Isosharjoittelusta maksetaan palkkio 17 €/päivä. Isosena seurakunnassa voit toimia myös täysi-ikäisenä! Kaikkia isoseksi haluavia ei välttämättä voida valita ensimmäisenä kesänä isoseksi, mutta seuraavana vuonna sitten :) Isoskoulutuskokoontumiset ovat päihteettömiä.

Syksyllä ja keväällä osallistut seurakunnan rippikoulutoimintaan isosharjoittelijana. Harjoittelut eivät määrää sitä mihin leirille kesällä voit hakea tai pääset isoseksi.

Käy aktiivisesti isoskoulutuksessa! Kesän isosvalintoihin vaikuttaa se miten ahkerasti olet isoskoulutuksessa käynyt! Todistuksen saat suoritettuasi koko koulutuksen. Mikäli et joskus pääse kokoontumiseen, ilmoita aina poissaolostasi Susannalle 050 386 4926 tai **@**

Isoskoulutuksessa opetustehtävissä toimivat ainakin: Susanna Tolvanen ja Leila Koponen.