Diakoniatyö

Mitä diakoniatyö on?

Diakonia kuuluu kirkon perusolemukseen. Se on jokaisen seurakunnan ja seurakuntalaisen kristilliseen lähimmäisenrakkauteen perustuvaa palvelua. Diakoniatyö on apua tarvitsevien hyvinvoinnin edistämistä ja arjessa tukemista.

DIAKONIATOIMISTO
 Päivystys ti klo 9-11
 Ikolantie 3
 75500 NURMES

Avustusasiakkaita otetaan vastaan diakoniatoimistossa ajanvarauksella. Ajan voi varata tiistaina klo 9.00-11.00 puhelinnumeroista 050-386 4921 tai 050-386 4922  tai diakoniatoimistosta. Diakoniapäivystys tiistaina klo 9-11.

Diakonia-avustusta hakiessasi ota mukaan viimeisin toimeentulotukipäätös sosiaalitoimistosta, tulo- ja menotositteet, tiliotteet ja erääntyvät laskut. Diakoniaviranhaltijat päättävät yksin ja työryhmänä annettavista avustuksista. Suuremmat avustusanomukset käsitellään Palvelun johtokunnassa. Johtokunnan kokouksia on n. 4-5 kertaa vuodessa.

Diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa matkapuhelimista:
 Diakonissa Anja Tuovinen 050 386 4921
 Diakoni Sanna Tolvanen 050 386 4922

Diakoniatyöstä vastaava pappi on kirkkoherra.

PÄIHDETYÖ

Yhdyshenkilö: diakonissa Anja Tuovinen puh. 050 386 4921

A KILTA

A-killan ja diakoniatyön yhteinen ilta n. joka kolmas keskiviikko klo 17.30-19.30. Kokoontumistiedot löytyvät Ylä-Karjala -lehden seurapalstalta!
Alkuun

DIAKONIAN RYHMÄT

Ikäihmisten kerho torstaisin joka toinen viikko klo 10 - 11.30 seurakuntakeskuksen alasalissa.

Omaishoitajien kerho kerran kuussa tiistaina klo 13 seurakuntakeskuksella.

Kuurojen kerho ja kuntoutussihteerin vastaanotto kerran kuukaudessa, seuraa ylen teksti-tv:n s. 560.

Näkövammaisten kerho kokoontuu kerran kuukaudessa Ystävänpysäkillä.

"Kehari" -kerho kehitysvammaisille ja heidän läheisilleen kokoontuu n. kerran kuukaudessa seurakunnan tiloissa.

Diakoniaviranhaltija tavattavissa Närekartanossa kerran kuukaudessa.

Tarkemmat ajankohdat ryhmistä Ylä-Karjalan -lehden kirkollisissa ilmoituksissa ja seurapalstalla.