Hautausmaan kausityöntekijä

Nurmeksen seurakunta hakee Nurmeksen ja Valtimon hautausmaalle 18 vuotta täyttäneitä kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen hautojen hoitokaudelle 13.5. – 27.9.2024. Viikkotyöaika on 38 h 15min.

Kausityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. huolehtia viikoittaisista hautojen ja hautausmaan yleishoitotehtävistä, sekä kesätyöntekijöiden töiden ohjaamisesta ja valvonnasta. Pääasiallisena tehtävänä on kesähoitokauden aikana hoitaa ne yksityiset haudat, jotka on annettu seurakunnalle hoidettavaksi. Hautojen hoitoon kuuluu mm; keväällä kukkapenkin kunnostus, kesällä kukkien istutus, kastelu, lannoitus ja rikkakasvien/kuihtuneiden kukkien poistaminen. Hautausmaiden yleishoitoon kuuluu mm. haravointi, rikkakasvien kitkentä, hiekkakäytävien kunnossapito ja nurmikoiden leikkaus. Lisäksi työtehtäviin kuuluu hautausmaalla asioivien palvelu ja neuvonta.

Odotamme reipasta asennetta, ahkeruutta sekä kykyä fyysiseen ulkotyöhön, aiempi viher- ja puutarha-alan työkokemus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti, vaativuusryhmä 301 (1 957,85 €), kuukausipalkka.

Hakemukset 8.3.2024 mennessä seurakunnan kotisivuilla olevalla hakemuslomakkeella

talouspäällikkö jaana.niemela(at)evl.fi, p. 050 386 4928.

seurakuntapuutarhuri ahti.kortelainen(at)evl.fi, p. 0500 451 600.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Etunimi