Tekstikoko: A A A

Avoimet työpaikat

Suntio-kiinteistötyöntekijäksi Nurmeksen seurakuntaan


Nurmeksen ev.lut.seurakunta hakee suntio-kiinteistönhoitajaa osa-aikaiseen (60 %) tehtävään.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän Nurmeksen ev.lut.seurakunnassa. Seurakuntamme on 7 000 jäsenen seurakunta Ylä-Karjalassa, Pohjois- Karjalan ja Kainuun rajamailla. Nurmes on Pielisen pohjoispäässä ja maisemaltaan vehreää viljelysmaata mutta myös laajaa erämaata, joka tarjoaa sekä hengelle virkistystä että ruumiille rasitusta. Seurakunnan henkilövahvuus on 18, joista tukitoimissa kuusi henkilöä.

Nurmeksen ev.lut. seurakunnan keskus on Suomen viidenneksi suurin kirkko, jota täydentää Valtimon puukirkko. Seurakunta on taloudellisesti vakaa ja edellytykset itsenäisenä pysymiseen ovat hyvät, kun taloudesta pidetään huolta. Seurakunnan toimintaympäristönä on Nurmeksen kaupunki, jonka väkimäärä on n. 9 200. Kaupunki tarjoaa monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Suntio-kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu myös hautausmaan ja puistoalueen kunnossapitotehtävät.

Hakijalta toivomme soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai vastaavaa työkokemuksella hankittua taitoa. Suntion ammattitutkinto katsotaan eduksi. Valittavan henkilön on oltava Suomen ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työtehtävien hoitaminen vaatii siirtymistä seurakunnan eri kiinteistöjen välillä, joten ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömyyksiä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 22,95 h/vko.

Tehtävän palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 (1 351,02 €/kk) mukainen. Lisäksi voidaan maksaa euromääräistä kokemuslisää siihen oikeuttavan palvelusajan täyttyessä (3, 5, 10 ja 15 vuotta). Seurakunnalla on käytössä myös suorituslisä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n pyydämme lähettämään 19.6.2024 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: **@** tai Nurmeksen seurakunta/kirkkoneuvosto, Ikolantie 3 75530 Nurmes.

Lisätiedot: kirkkoherra Markus Kontiainen, p. 050 386 4920, markus.kontiainen(at)evl.fi tai talouspäällikkö Jaana Niemelä, p. 050 386 4928, jaana.niemela(at)evl.fi