Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, joka on suunniteltu kestoltaan ja sisällöltään lapselle sopivaksi. Pyhäkoulussa hiljennytään, lauletaan, keskustellaan, leikitään ja joskus näytellään.

Pyhäkoulu on kasteopetusta, jossa tärkeintä on kuulla kerrottavan rakastavasta Jeesuksesta ja Jumalasta, avun ja elämänrohkeuden antajasta.

Pyhäkouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa kasvatuksen toimistosta.

Porokylän ja Keskustan iltapäiväkerhoissa vietetään toimintatuokiohetki joka toinen tiistai vuoroviikoin klo 14.

Pyhäkoulutyö kaipaa uusia pyhäkoulunopettajia. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteys nuorisotyönohjaajaan.

Pikkulapsityö

Nurmeksen seurakunnasta lähetetään jokaiselle seurakuntamme yksi-, kaksi-, kolme-, ja neljävuotiaalle syntymäpäiväkortti. Nelivuotiaille pidetään yhteiset synttärit, johon lähetetään henkilökohtainen kutsu.

4-vuotis synttärit

Kiitos kaikille mukana olijoille 31.10.

Seuraavat synttärit keväällä 2019!

Perheiden kirkot

SU 16.12. klo 10 Joulukirkko, kirkko.

- Päiväkerholaisten joulukuvaelma

Kotipyhis - pyhäkouluhetki kotiin

löytyy alla liitetiedostona!

Uusi kotipyhis aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina!

KOTIPYHIS pyhäinpäiväksi

KOTIPYHIS mikkelinpäivään