Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, joka on suunniteltu kestoltaan ja sisällöltään lapselle sopivaksi. Pyhäkoulussa hiljennytään, lauletaan, keskustellaan , leikitään ja joskus näytellään.

Pyhäkoulu on kasteopetusta, jossa tärkeintä on kuulla kerrottavan rakastavasta Jeesuksesta ja Jumalasta, avun ja elämänrohkeuden antajasta.

Pyhäkouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa kasvatuksen toimistosta.

Porokylän ja Keskustan iltapäiväkerhoissa kokoontuu pyhäkoulu joka toinen tiistai vuoroviikoin klo 14.

Pyhäkoulutyö kaipaa uusia pyhäkoulunopettajia. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteys nuorisotyönohjaajaan.

Pikkulapsityö

Nurmeksen seurakunnasta lähetetään jokaiselle seurakuntamme yksi-, kaksi-, kolme-, ja neljävuotiaalle syntymäpäiväkortti. Nelivuotiaille pidetään yhteiset synttärit, johon lähetetään henkilökohtainen kutsu.

4-vuotis synttärit

Ke 1.11. klo 18 4-vuotis synttärit, seurakuntakeskus.

Päivänsankarit kutsutaan kirjeitse!

PERHEIDEN KIRKOT

28.10. USKON YÖN HELMIKIRKKO klo 20 kirkossa

17.12. PERHEIDEN JOULUKIRKKO klo 10 kirkossa

Päiväkerholaisten joulukuvaelma

Joulupuuro rukoushuoneessa.

Kotipyhis - pyhäkouluhetki kotiin

löytyy alla liitetiedostona!

Uusi kotipyhis aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina!

pdf liite

KOTIPYHIS 3.9.2017