Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, joka on suunniteltu kestoltaan ja sisällöltään lapselle sopivaksi. Pyhäkoulussa hiljennytään, lauletaan, keskustellaan, leikitään ja joskus näytellään.

Pyhäkoulu on kasteopetusta, jossa tärkeintä on kuulla kerrottavan rakastavasta Jeesuksesta ja Jumalasta, avun ja elämänrohkeuden antajasta.

Pyhäkouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa kasvatuksen toimistosta.

Porokylän ja Keskustan iltapäiväkerhoissa vietetään toimintatuokiohetki joka toinen maanantai vuoroviikoin klo 14.

Pyhäkoulutyö kaipaa uusia pyhäkoulunopettajia. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteys nuorisotyönohjaajaan.

Pikkulapsityö

Nurmeksen seurakunnasta lähetetään jokaiselle seurakuntamme yksi-, kaksi-, kolme-, ja neljävuotiaalle syntymäpäiväkortti. Nelivuotiaille pidetään yhteiset synttärit, johon lähetetään henkilökohtainen kutsu.

4-vuotis synttärit

Kevätkauden synttärit vietetään ke 22.4. klo 18 seurakuntakeskuksessa.

Synttärisankarit kutsutaan kirjeellä!

Perheiden kirkot

Su 26.1. VAUVAKIRKKO klo 15 seurakuntakeskuksessa

Kirkkohetki perheen pienimmille.

Su 23.2. LASKIAISEN PERHEKIRKKO klo 12 seurakuntakeskuksessa

Kirkon jälkeen ulkoilutapahtuma.

Kotipyhis - pyhäkouluhetki kotiin

löytyy alla liitetiedostona!

Uusi kotipyhis aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina!

KOTIPYHIS adventin aikaan

KOTIPYHIS marraskuulle