Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalvelus, joka on suunniteltu kestoltaan ja sisällöltään lapselle sopivaksi. Pyhäkoulussa hiljennytään, lauletaan, keskustellaan, leikitään ja joskus näytellään.

Pyhäkoulu on kasteopetusta, jossa tärkeintä on kuulla kerrottavan rakastavasta Jeesuksesta ja Jumalasta, avun ja elämänrohkeuden antajasta.

Pyhäkouluun liittyvistä asioista saat lisätietoa kasvatuksen toimistosta.

Porokylän ja Keskustan iltapäiväkerhoissa vietetään toimintatuokiohetki joka toinen maanantai vuoroviikoin klo 14.

Pyhäkoulutyö kaipaa uusia pyhäkoulunopettajia. Jos olet kiinnostunut pyhäkoulunopettajana toimimisesta, ota yhteys nuorisotyönohjaajaan.

Pikkulapsityö

Nurmeksen seurakunnasta lähetetään jokaiselle seurakuntamme yksi-, kaksi-, kolme-, ja neljävuotiaalle syntymäpäiväkortti. Nelivuotiaille pidetään yhteiset synttärit, johon lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Toiminta jää tauolle toistaiseksi koronaviruksen luoman tilanteen vuoksi. Toiminnan jatkumisesta ilmoitetaan erikseen myöhemmin.

Seuraa "Kotipolku kohti pääsiäistä" toimintaideoita

facebookissa Nurmeksen ev.lut. seurakunnan lapsiperheet- ryhmässä!

Nurmeksen seurakunnan lapsiperheet

4-vuotis synttärit

Kevätkauden synttärit vietetään ke 22.4. klo 18 seurakuntakeskuksessa.

SYNTTÄRIT SIIRTYVÄ PIDETTÄVÄKSI MYÖHEMMIN!

Synttärisankarit kutsutaan kirjeellä!

Perheiden kirkot

Ti 7.4. klo 18 Hiljaisen viikon perhekirkko, voit seurata perhekirkkoa kotoa käsin. Kirkko lähetetään seurakunnan youtube- kanavan ja löydät sen myös facebookista Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet ryhmästä.

Kotipyhis - pyhäkouluhetki kotiin

löytyy alla liitetiedostona!

Uusi kotipyhis aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina!

KOTIPYHIS pääsiäisen aikaan

KOTIPYHIS helmikuulle