Jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia Nurmeksen ev.-lut. seurakunnassa

Jumalanpalvelukset  striimataan ja ovat katsottavissa YouTube-kanavilla, jotka löytyvät hakusanoilla: "Nurmeksen ev.lut. seurakunta" ja "Valtimon kirkko".

Kasvatuksen työalan videot löytyvät "Nurmeksen seurakunnan kasvatus" YouTube-kanavalta.

Jumalanpalvelus yleensä su klo 10 Nurmeksen ja klo 13 Valtimon kirkossa.

Muutokset mahdollisia (tässä listassa). Tarkista tarkemmat tiedot kirkollisista paikallislehdestä ja netistä nurmeksenseurakunta.fi. Käsidesiä on käytettävissä.

Alkoholintonta ehtoollisviiniä saa pyytämällä. Ehtoollisleipä on gluteenitonta.

Su 4.2.24 Kynttilänpäivä – Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

klo 10 Kynttilänpäivän messu, Nurmeksen kirkko. Yhteisvastuukeräyksen avaus. Koponen, Tuovinen, Korva ja Kirkkokuoro. Messun jälkeen kirkkokahvit ja YV-info kirkossa.

klo 13 Kynttilänpäivän sanajumalanpalvelus, Valtimon seurakuntatalo. Kontiainen, Tolvanen, Meriläinen ja Kirkkokuoro.

Su 11.2. Laskiaissunnuntai – Jumalan rakkauden uhritie

klo 10 Nur. kko. Evankelisen lähetysyhdistyksen kirkkopyhä. ELY:n toiminnanjohtaja Antero Rasilainen saarnaa, lit. Martikainen, kantt. Korva. Kirkossa kahvit ja Siionin Kanteleen laulutuokio.

KE 14.2. Tuhkakeskiviikko – Katumus ja paasto

klo 18 Tuhkamessu, Nurmeksen kirkko. Saarna Markus Kontiainen, Koponen,                            Meriläinen.

SU 18.2. 1. paastonajan sunnuntai – Jeesus, kiusausten voittaja

klo 10 messu. Nur. kko. Kontiainen, Meriläinen

klo 13 messu. Val. seurakuntatalo Kontiainen, Meriläinen

To 22.2. klo 18 Seikkailukirkko, Nurmeksen kirkossa. Koponen, Tolvanen, Korva ja lapsikuoro