ERITYISAMMATTIHENKILÖ

Nurmeksen ev.lut. seurakunta hakee ERITYISAMMATTIHENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen 14.5.2024 alkaen.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän Nurmeksen ev.lut. seurakunnassa. Seurakuntamme on 7 000 jäsenen seurakunta Ylä-Karjalassa, Pohjois- Karjalan ja Kainuun rajamailla. Nurmes on Pielisen pohjoispäässä ja maisemaltaan vehreää viljelysmaata mutta myös laajaa erämaata, joka tarjoaa sekä hengelle virkistystä että ruumiille rasitusta. Seurakunnan henkilövahvuus on 18, joista tukitoimissa kuusi henkilöä.

Nurmeksen ev.lut. seurakunnan keskus on Suomen viidenneksi suurin kirkko, jota täydentää Valtimon puukirkko. Seurakunta on taloudellisesti vakaa ja edellytykset itsenäisenä pysymiseen ovat hyvät, kun taloudesta pidetään huolta. Seurakunnan toimintaympäristönä on Nurmeksen kaupunki, jonka väkimäärä on n. 9 200. Kaupunki tarjoaa monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Edellytämme että olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on vähintään T-ajokortti. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta, alan tuntemusta, käytännön kokemusta ja suomenkielentaitoa.

Erityisammattihenkilön tehtäviin kuuluu hautausmaiden, kiinteistöjen piha-alueiden hoito- ja kunnossapitotehtävät sekä haudankaivuu- ja peittämistehtävät. Erityisammattihenkilö vastaa kiinteistöjen ja laitteiden kunnostus-, huolto- ja korjaustöistä, tilojen lukituksista ja hälytyksistä, viher-, maanrakennus- ja lumitöistä sekä tavaroiden kuljetuksista.

Työ sisältää sekä käsintehtävää että konetyöskentelyä (traktori, kaivuri), joten tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, ao. ajokorttiluokkaa sekä työkoneiden pienimuotoisten konehuoltojen hallintaa. Puutarhakoneiden käyttökokemus lasketaan eduksi. Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta. Työaika 38 h 15 min/vko.

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaan ja peruspalkka on 2 251,70€/kk. Lisäksi kokemuksen perusteella maksetaan kokemuslisää. Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään ensisijaisesti 1.3.2024 klo 15 mennessä **@** tai postitse osoitteella Nurmeksen seurakunta, Ikolantie 3 75530 NURMES, kuoreen merkintä ”erityisammattihenkilö”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

talouspäällikkö **@**, p. 050 386 4928.