Tekstikoko: A A A

Toimistotyöntekijäksi Nurmeksen seurakuntaan

 

Nurmeksen ev.lut. seurakunta hakee toimistotyöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen

 

Nurmeksen ev.lut.seurakunta hakee TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haemme joukkoomme kirjanpidon ja taloushallinnon osaajaa. Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän Nurmeksen ev.lut. seurakunnassa. Seurakuntamme on 7 000 jäsenen seurakunta Ylä-Karjalassa, Pohjois-Karjalan ja Kainuun rajamailla. Nurmes on Pielisen pohjoispäässä ja maisemaltaan vehreää viljelysmaata mutta myös laajaa erämaata, joka tarjoaa sekä hengelle virkistystä että ruumiille rasitusta. Seurakunnan henkilövahvuus on 18, joista tukitoimissa seitsemän henkilöä.

Nurmeksen ev.lut. seurakunnan keskus on Suomen viidenneksi suurin kirkko, jota täydentää Valtimon puukirkko. Seurakunta on taloudellisesti vakaa ja edellytykset itsenäisenä pysymiseen ovat hyvät, kun taloudesta pidetään huolta. Seurakunnan toimintaympäristönä on Nurmeksen kaupunki, jonka väkimäärä on n. 9 500. Kaupunki tarjoaa monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet.

Tehtävään valittavalta edellytetään tradenomin tai merkonomin tutkintoa. Tehtävän hoitamisessa eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä osaaminen seurakunnan taloushallinnosta. Lisäksi odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta. 

Toimistotyöntekijän tehtävänä on huolehtia seurakunnan talouteen ja hallintoon liittyvistä tehtävistä lain, kirkkojärjestyksen ja muiden sääntöjen mukaisesti. Toimistotyöntekijän tehtäviin kuuluu palkkahallinto-, kirjanpito-, laskutus-, osto- ja myyntireskontratehtävät sekä avustuksien ja kolehtien tilitykset. Toimistotyöntekijä valmistelee talousarvion ja tilinpäätökseen laadintaan sekä taloussuunnitelman valmisteluun liittyvät tehtävät. Tehtävä sisältää taloustoimiston asiakaspalvelua.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä tietoteknistä osaamista. Käytämme Kirkon palvelukeskuksen palveluja ja ohjelmistoja.

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 501 mukaan ja peruspalkka on 2 465,39 €/kk. Lisäksi kokemuksen perusteella maksetaan enintään 331 €/kk kokemuslisää.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään ensisijaisesti 2.10.2023 klo 15 mennessä **@** tai postitse osoitteella Nurmeksen seurakunta, kirkkoneuvosto, Ikolantie 3 75530 NURMES, kuoreen merkintä ”toimistotyöntekijä”. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Jaana Niemelä, p. 050 386 4928, **@**