Musiikkityö

Nurmeksen seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori Katriina Edohin viransijaisena Paula Korva.

Seurakunnassa toimii kirkkokuoro, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.00 rukoushuoneella. Tervetuloa myös uudet laulajat!

JOULUNAJAN 2018 TAPAHTUMIA:

Su 2.12 klo 13 Lasten kauneimmat joululaulut ja jouluaskartelu, rukoushuone.

Su 9.12 klo 14 Joensuun Mieslaulajien ja Lauluyhtye Kaarin konsertti kirkossa

Joensuun Mieslaulajien ja juukalaisen Kaari-lauluyhtyeen yhteinen Joulukonsertti Nurmeksen kirkossa. Kuoroesitysten lisäksi kuullaan kuoron pienryhmien -ja Kaari-lauluyhtyeen esityksiä.

Ennakkomyynti K-Market Koivukujassa .Lippulla saa käsiohjelman ovelta.Käsiohjelma 15€,opiskelijat 10€,alle 12v ilmaiseksi.

Konserttiin vapaa pääsy! Tervetuloa!

Su 16.12. klo 19 Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus, Kirkkokuoro esiintyy, kirkko

Su 23.12. klo 10 Kauneimmat joululaulut-messu, Koponen, Korva ja Kirkkokuoro, kirkko

Su 6.1. klo 17 Loppiaiskonsertti "Joululaulut vielä kerran",  Petrus Marjanen, baritoni, Sofia Walli, sopraano, Hanna Katainen, piano.

Herkkiä ja hartaita joululauluja duettoina ja yksinlauluina pianon säestyksellä. Konsertissa hiljennytään Kristuslapsen syntymän äärellä ja sukelletaan joulun perimmäiseen sanomaan. Mukana kauneimpia, perinteisiä ja vähemmän tunnettuja suomalaisia joululauluja sekä harvemmin kuultuja helmiä Saksasta ja muualta. Kuulijat pääsevät myös osallistumaan musisointiin yhteislaulujen merkeissä. Konsertin kesto on hiukan yli tunnin.

Vapaa pääsy, Tervetuloa!