Musiikkityö

Nurmeksen seurakunnan musiikkityöstä vastaa vs. kanttori Paula Korva (**@**) ja Valtimon kirkkopiiristä kanttori Sari Meriläinen(**@**).

Jos olet kiinnostunut seurakunnan musiikkitoiminnasta ota yhteyttä seurakunnan kanttoreihin!

Nurmeksen kirkkokuoro joka kokoontuu keskiviikkoisin

klo 18.00 rukoushuoneella. Kuoroa johtaa Paula Korva, Tervetuloa myös uudet laulajat!

Valtimon kirkkopiirin kirkkokuoron harjoitukset ovat torstaisin klo 14.30-16

seurakuntatalolla. Kuoroa johtaa Sari Meriläinen, Tervetuloa mukaan laulamaan!

Tulevia musiikkitapahtumia:

Poikkeusoloissa seurakunnan musiikkitapahtumia voi seurata Youtube kanavan kautta hakusanalla Nurmeksen seurakunta tai tästä-linkistä, facebookissa ryhmässä Nurmeksen ev.lut.seurakunta sekä nettisivujen kautta.

Keskiviikkona 8.4. klo 19 Hiljaisen viikon iltamusiikki

Jussi Makkonen sello, Kajas-lauluryhmä, Korva, Martikainen. Seurattavissa youtuben kautta.

La 11.4 klo 22 Pääsiäisyön virtuaalinen musiikkihartaus

Pääsiäisyön hartaudessa sellisti Jussi Makkonen esittää mm. J. S. Bachin musiikkia Nurmeksen kirkon tunnelmallisesta kellotapulista ja kanttori Paula Korva lukee kirkkosalissa pääsiäisaamun tapahtumista Johanneksen evankeliumin mukaan.

Musiikkihartauden pääsee katsomaan Nurmeksen seurakunnan facebook -sivuilta ja youtube -kanavalta: https://www.youtube.com/channel/UCYHW3tkaV0Qg30BMdzc9iGw

Musiikkihartaus on katsottavissa tallenteena myös tilaisuuden jälkeen.