Musiikkityö

Nurmeksen seurakunnan musiikkityöstä vastaa kanttori Paula Korva Katriina Edohin

viransijaisena.

Seurakunnassa toimii kirkkokuoro, joka kokoontuu keskiviikkoisin

klo 18.00 rukoushuoneella. Tervetuloa myös uudet laulajat!

Tulevia tapahtumia

Sunnuntaina 29.9 klo 17 Mikkelinpäivän enkelilauluilta, kirkko.

Kirkkokuoro, Joosua Tolvanen ja Heli Pulkkinen yksinlaulu. Tolvasen lapset ja päiväkerholaiset esiintyvät ja lauletaan yhteislauluina enkelilauluja. Musiikista vastaa Paula Korva ja juontaa Pirjo Kettunen. Kesto n. 45 min. Tervetuloa!

Torstaina 3.10. klo 18 Gospelkonsertti Nurmeksen kirkossa

Esiintymässä Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi. Vapaa pääsy!

Sunnuntaina 20.10.2019 klo 18 Syystunnelmaa- konsertti kirkossa. Juha Kotilainen, baritoni, Onni Kunnola, viulu, Leevi Lipponen, urut ja piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Sunnuntaina 27.10 klo 16 Virsien ja siioninlaulujen yhteislaulutilaisuus kirkossa.

Virsi- ja laulutoiveita voi lähettää etukäteen sähköpostilla osoitteeseen **@** tiistaihin 22.10. mennessä. Voit kertoa toiveesi yhteydessä virteen tai lauluun liittyvän muiston tai mikä siinä sinua koskettaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lauantaina 2.11. klo. 17 Pyhäinpäivän iltamusiikki kappelissa, kirkkokuoro.

Sunnuntaina 1.12. klo. 14 Lasten kauneimmat joululaulut, rukoushuone.

Sunnuntaina 15.12. klo. 19 Kauneimmat joululaulut yhteislaulutilaisuus, kirkko.