Ajankohtaista

Erämaakirkko Iso-Valkeisen rannalla 17.7.2016 klo 14 . Saarnaa prof. Jouko N. Martikainen. Tarjoilu: Saramon ja Petäiskylän naiset sekä Mehtovaara-Hyrinän Erä ry. yhteistyössä Nurmeksen ev.-lut. seurakunnan kanssa. TERVETULOA!

Voit antaa sivuista palautettakin – lomake löytyy ylävalikosta.

Ehtoollisella on mahdollista saada myös alkoholitonta viiniä ja gluteenitonta tai laktoositonta ehtoollisleipää.

PERHENEUVONNAN PALVELUT

Perheneuvonnan palvelut jatkuvat keskiviikkoisin. Aikavaraukset, puh. 050-430 8472 ma-ke ja pe 9-11.

Erämaakirkko Iso-Valkeisella 17.7.2016

Aiheenamme sanajumalanpalveluksessa on "Totuus ja harha". Se on kirkkovuoden mukainen aihe, kun silloin on yhdeksäs sunnuntai helluntaista. Kirkkokäsikirjamme kuvailee aihetta: "Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen."

Saarnan on lupautunut pitämään professori Jouko N. Martikainen. Liturgina on pastori Antti Martikainen ja musiikista vastaa kanttori Taija Miettinen. Suntio on Petri Marjoniemi. Musisoimassa ovat Tarmo Korhonen ja Kari Pääkkönen.

Tapahtumaan kuuluu sanajumalanpalvelus ja kirkkokahvit sekä makkaranpaistoa. Sinun olisi hyvä ottaa oma virsikirjasi mukaan ja sateen varalta sateensuojan. Jumalanpalveluksen kolehti kannetaan Nurmeksen seurakunnan tukemaan lähetystyöhön.

Erämaakirkkoon voidaan ajaa seuraavasti: Nurmeksen suunnasta ajetaan Nurmes-Kuhmo tietä n. 25 km, Kuhmon suunnasta samaa tietä n. 40 km ja käännytään sitten Porttijoentielle. Porttijoentietä Iso-Valkeisen rantaan on n. 10 km:n taival.  Valtimon suunnasta tulevat ajavat Valtimo – Kuhmo tietä n. 30 km ja kääntyvät sitten Porttijoen tielle ja ajavat sitä muutaman kilometrin niin ovat perillä Erämaakirkossa. Tie Erämaakirkkoon viitoitetaan myös opastein. Toivomme erämaahan saapuvien käyttävän kimppakyytejä.

Olemme Facebookissa!

Tykkää meistä: Nurmeksen ev.lut.seurakunta

tai liity ryhmiin:

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan lapsiperheet

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan tytöt ja pojat

Nurmeksen ev.lut.seurakunnan nuoret

Kirkolliset

Su 24.7 klo 10 messu kirkossa. Saarnaa Pekka Kärkkäinen, Holkeri Miettinen.

Lue lisää